x تبلیغات
12 راه طلایی برای متوقف کردن حمله عصبی

12 راه طلایی برای متوقف کردن حمله عصبی

حملات پانیک می تواند ترسناک باشد و ممکن است به سرعت به شما ضربه بزند. در اینجا 12 استراتژی وجود دارد که می توانید از آنها برای متوقف کردن یا مدیریت حملات پا

12 راه طلایی برای متوقف کردن حمله عصبی

چگونه حمله پانیک را متوقف کنیم؟
 
حملات پانیک می تواند ترسناک باشد و ممکن است به سرعت به شما ضربه بزند. در اینجا 12 استراتژی وجود دارد که می توانید از آنها برای متوقف کردن یا مدیریت حملات پانیک استفاده کنید. برخی ممکن است در لحظه به شما کمک کنند، در حالی که برخی دیگر می توانند در طولانی مدت به شما کمک کنند. این مقاله توسط تیم تحقیقاتی بهترین آزمایشگاه تهران تهیه شده است.

1. به دنبال مشاوره باشید
درمان شناختی-رفتاری (CBT) و انواع دیگر مشاوره اغلب می تواند به افرادی که حملات پانیک دارند و دارای اختلالات پانیک هستند کمک کند. هدف CBT این است که به شما کمک کند نحوه مشاهده موقعیت های چالش برانگیز یا ترسناک را تغییر دهید و به شما کمک کند تا راه های جدیدی برای نزدیک شدن به این چالش ها پیدا کنید. طول درمان نیز می تواند متفاوت باشد. در CBT مبتنی بر مواجهه، درمانگر شما را در معرض چیزی قرار می‌دهد که می‌تواند باعث حمله پانیک شود و به شما کمک کند تا از آن عبور کنید.
علاوه بر تغییر رفتار، شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه CBT ممکن است بر ساختارهایی در مغز شما که مسئول علائم پانیک هستند تأثیر بگذارد.
در سال 2018، 37 نفر در کره یک بار در هفته به مدت 4 هفته در یک برنامه مبتنی بر ذهن آگاهی شرکت کردند تا ببینند آیا درمان کوتاه به کاهش علائم اختلال هراس کمک می کند یا خیر. یکی از جنبه های درمان تمرکز بر ضربان قلب آنها بود، زیرا برخی از افراد علائم قلبی عروقی را در طول حمله پانیک تجربه می کنند. یافته ها نشان داد که شرکت کنندگان می توانند علائم خود را با استفاده از فرآیندهای فکری خود پس از درمان بهتر مدیریت کنند. با این حال، این یک مطالعه کوچک بود و هیچ گروه کنترلی وجود نداشت. تحقیقات بیشتری لازم است تا مشخص شود درمان کوتاه مدت چقدر می تواند موثر باشد.

2. دارو مصرف کنید
بنزودیازپین‌ها، مانند آلپرازولام (Xanax)، می‌توانند به درمان علائم هراس در هنگام بروز کمک کنند. با این حال، آنها به درمان یک اختلال اضطرابی کمکی نمی کنند و می توانند به سرعت منجر به وابستگی شوند. به همین دلیل، پزشکان آنها را فقط برای استفاده کوتاه مدت در زمان بحران توصیه می کنند. از آنجایی که بنزودیازپین ها یک داروی تجویزی هستند، احتمالاً برای داشتن دارو به تشخیص اختلال هراس نیاز خواهید داشت.
در برخی موارد، پزشک ممکن است داروهای ضد افسردگی را برای استفاده طولانی مدت تجویز کند. مانند:
مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs)، مانند اسیتالوپرام (Lexapro) یا فلوکستین (Prozac)
مهارکننده های بازجذب سروتونین- نوراپی نفرین (SNRIs)، مانند دولوکستین (Cymbalta)
داروهای ضد اضطراب، به عنوان مثال، آزاپیرون (بوسپیرون)
برخی از داروهای ضد تشنج مانند پره گابالین یا کلونازپام نیز می توانند به درمان اضطراب کمک کنند.
 
3. از تنفس عمیق استفاده کنید
در حالی که تهویه بیش از حد یکی از علائم حملات پانیک است که می تواند ترس را افزایش دهد، تنفس عمیق می تواند علائم پانیک را در طول حمله کاهش دهد.
در یک مطالعه که در سال 2017 منتشر شد، 40 نفر به یک گروه درمانی که شامل تنفس عمیق یا دیافراگمی بود به یک گروه کنترل پیوستند. پس از 20 جلسه تمرینی فشرده، کسانی که تنفس عمیق را تمرین کردند، شاهد بهبود سطح توجه و رفاه عاطفی خود بودند.
آزمایش خون نیز سطوح پایین‌تر کورتیزول را در این گروه نشان داد که نشان‌دهنده سطوح پایین‌تر استرس است. شرکت‌کنندگان اختلال پانیک نداشتند، اما این استراتژی‌ها می‌توانند به افرادی که حملات پانیک دارند کمک کند.
گروه دیگری از دانشمندان دریافتند که تنفس آهسته می تواند اثرات مشابهی داشته باشد. آنها پیشنهاد کردند که می تواند احساس آرامش، راحتی و هوشیاری را بهبود بخشد و علائم اضطراب برانگیختگی، افسردگی، خشم و سردرگمی را کاهش دهد. اگر بتوانید تنفس خود را کنترل کنید، کمتر احتمال دارد که تهویه بیش از حد را تجربه کنید که می تواند علائم دیگر - و خود حمله پانیک - را بدتر کند. روی تنفس عمیق از طریق دهان خود تمرکز کنید، احساس کنید هوا به آرامی سینه و شکم شما را پر می کند و سپس به آرامی دوباره آنها را ترک می کند. با شمارش عدد چهار نفس بکشید، یک ثانیه نگه دارید و سپس با شمارش چهار نفس خود را بیرون دهید.

4. تشخیص دهید که دچار حمله پانیک هستید
با تشخیص اینکه به جای حمله قلبی دچار حمله پانیک شده اید، می توانید به خود یادآوری کنید که این موقتی است، می گذرد و شما خوب هستید. ترس از اینکه ممکن است بمیرید یا عذاب قریب الوقوع در راه است را از بین ببرید، هر دو نشانه حملات پانیک می باشد.
همیشه نمی‌توان از محرک‌های حمله پانیک جلوگیری کرد، اما اگر بدانید چه چیزی باعث آن می‌شود، این می‌تواند به شما کمک کند تا بفهمید که این یک حمله پانیک است و نه چیز دیگری.
 
5. چشمان خود را ببندید
برخی از حملات پانیک ناشی از محرک هایی هستند که شما را تحت تأثیر قرار می دهند. اگر در محیطی سریع با محرک های زیاد هستید، این می تواند حمله پانیک شما را تغذیه کند. برای کاهش محرک ها، هنگام حمله پانیک چشمان خود را ببندید. این می تواند هر گونه محرک اضافی را مسدود کند و تمرکز بر تنفس خود را آسان تر کند.
 
6. ذهن آگاهی را تمرین کنید
تمرکز حواس می تواند به شما کمک کند تا در واقعیت چیزهایی که در اطراف شماست، مستقر شوید. از آنجایی که حملات پانیک می تواند باعث ایجاد احساس جدایی یا جدایی از واقعیت شود، این می تواند با حمله پانیک شما در زمان نزدیک شدن یا در حال وقوع مبارزه کند.
ذهن آگاهی شامل:
توجه خود را بر زمان حال متمرکز کنید
تشخیص وضعیت عاطفی که در آن هستید
مدیتیشن برای کاهش استرس و کمک به آرامش شما
بر روی احساسات فیزیکی که با آنها آشنا هستید تمرکز کنید، مانند فرو بردن پاهای خود در زمین یا احساس بافت شلوار جین روی دستانتان. این احساسات خاص شما را محکم در واقعیت مستقر می کند و به شما چیزی عینی می دهد که روی آن تمرکز کنید. کارشناسان می گویند که استراتژی های ذهن آگاهی، مانند مدیتیشن، می تواند به مدیریت علائم اضطراب کمک کند، اگرچه مشخص نیست که آنها می توانند یک اختلال اضطرابی زمینه ای را درمان کنند. پزشک خانواده آمریکایی، ذهن آگاهی را به عنوان یک استراتژی برای مقابله با هراس و اضطراب در سال 2015 توصیه کرد و گفت که می تواند به اندازه CBT و سایر درمان های رفتاری برای کاهش استرس مفید باشد.
برخی از تحقیقات پیشنهاد کرده‌اند که درمان شناختی مبتنی بر ذهن آگاهی می‌تواند به افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی که تحت درمان پزشکی هستند، اما درمان دارویی را مفید نیافته‌اند، کمک کند.
 
7. یک شی فوکوس پیدا کنید
برخی از افراد پیدا کردن چیزی که تمام توجه خود را روی آن متمرکز کند در طول حمله پانیک مفید است. یک شی را در دید واضح انتخاب کنید و آگاهانه همه چیز را در مورد آن یادداشت کنید. به عنوان مثال، ممکن است متوجه شوید که چگونه عقربه ساعت هنگام تیک تیک تکان می خورد و کمی کج است. الگوها، رنگ ها، شکل ها و اندازه شی را برای خود شرح دهید. تمام انرژی خود را روی این جسم متمرکز کنید و علائم هراس ممکن است فروکش کند.
تنش عضلانی یکی از علائم اضطراب است و تکنیک‌های آرام‌سازی عضلانی می‌توانند به کاهش تنش و افزایش آرامش در طول حمله کمک کنند. آرام سازی پیشرونده عضلانی با هدف کاهش تنش در یک گروه از عضلات در یک زمان برای شل کردن کل بدن است. همانند تنفس عمیق، تکنیک‌های آرام‌سازی عضلانی می‌توانند با کنترل واکنش بدن تا حد امکان به توقف حمله پانیک شما کمک کنند. اگر در درمان آرام سازی عضلانی شرکت می کنید، درمانگر شما ممکن است مراحل زیر را انجام دهد:
ابتدا، ممکن است یاد بگیرید که چگونه قبل از رها کردن تنش، عضلات را منقبض کنید.
سپس، یاد خواهید گرفت که چگونه ماهیچه ها را بدون اینکه ابتدا آنها را منقبض کنید، شل کنید.
همچنین ممکن است یاد بگیرید که چگونه مجموعه خاصی از عضلات را شل کنید، به عنوان مثال، در شانه ها، برای استفاده عملی در موقعیت های روزمره.
در نهایت، ممکن است یاد بگیرید که چگونه آرام سازی سریع را تمرین کنید، زمانی که می توانید هر ناحیه تنش را شناسایی کرده و در صورت نیاز آن را رها کنید.
برای شروع آرام کردن ماهیچه های خود در خانه، به طور آگاهانه یک عضله را در یک زمان شل کنید، با چیزی ساده مانند انگشتان دست خود شروع کنید و در بدن خود به سمت بالا حرکت کنید. تکنیک های آرام سازی عضلانی زمانی موثرتر خواهند بود که از قبل آنها را تمرین کرده باشید.
 
9. مکان شاد خود را تصور کنید
تکنیک های تصویرسازی هدایت شده می تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. تحقیقات نشان می دهند که هم گذراندن وقت در طبیعت و هم تجسم طبیعت می تواند به درمان و مدیریت اضطراب کمک کند. آرامش بخش ترین جای دنیا که می توانید به آن فکر کنید کدام است؟ ساحل آفتابی با امواجی که به آرامی می چرخد؟ یک کابین در کوه؟خود را در آنجا تصور کنید و سعی کنید تا حد امکان روی جزئیات تمرکز کنید. تصور کنید که انگشتان پای خود را در شن های گرم فرو کرده اید، یا بوی تند درختان کاج را استشمام می  کنید. این مکان باید ساکت، آرام و آرامش بخش باشد - بدون توجه به اینکه چقدر شهرها را در زندگی واقعی دوست دارید، هیچ خیابانی در نیویورک یا هنگ کنگ وجود ندارد.
 
10. به ورزش سبک بپردازید
تحقیقات نشان می دهد که ورزش منظم نه تنها می تواند بدن را سالم نگه دارد، بلکه سلامت روانی را نیز افزایش می دهد. کارشناسان دریافته‌اند که ورزش با 60 تا 90 درصد حداکثر ضربان قلب به مدت 20 دقیقه و سه بار در هفته می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. اگر به ورزش عادت ندارید، قبل از شروع با پزشک خود صحبت کنید. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد شروع مجدد ورزش هوازی می تواند باعث ایجاد اضطراب اضافی در افراد مبتلا به اختلال اضطراب شود. تجمع تدریجی می تواند به بدن شما کمک کند تا سازگار شود و از مشکلات تنفسی جلوگیری کند. ورزش های هوازی شامل فعالیت هایی مانند دویدن روی تردمیل است. اگر احساس استرس می کنید یا بیش از حد تهویه دارید یا برای نفس کشیدن مشکل دارید، توقف کنید و استراحت کنید یا یک گزینه معتدل تری مانند پیاده روی، شنا یا یوگا انتخاب کنید.
 
11. اسطوخودوس را در دسترس داشته باشید
اسطوخودوس یک درمان سنتی است که بسیاری از افراد از آن برای کاهش استرس و کمک به آرامش استفاده می کنند. تحقیقات نشان می دهد که اثر آرام بخش دارد اما منجر به وابستگی یا علائم ترک نمی شود. استفاده از محصولات حاوی روغن اسطوخودوس رقیق شده ممکن است به کاهش یا مدیریت علائم اضطراب کمک کند. اگر از اسانس اسطوخودوس استفاده می کنید، مطمئن شوید که:
روغن خود را از یک منبع معتبر مانند داروخانه تهیه کنید
دستورالعمل استفاده را دنبال کنید
از استفاده مستقیم روغن غلیظ روی پوست خودداری کنید
از مصرف اسطوخودوس با بنزودیازپین ها خودداری کنید زیرا این ترکیب می تواند باعث خواب آلودگی شدید شود

12. یک مانترا را در داخل تکرار کنید
تکرار یک مانترا در داخل می‌تواند آرامش‌بخش و اطمینان‌بخش باشد، و می‌تواند چیزی را به شما بدهد که در طول حمله پانیک به آن دست پیدا کنید. چه صرفاً «این هم بگذرد» یا یک مانترا که شخصاً با شما صحبت می‌کند، آن را در ذهن خود تکرار کنید تا زمانی که احساس کنید حمله پانیک شروع به فروکش کرد.
 
برچسب‌ها: درمان حمله عصبی , درمان حمله پانیک , جلوگیری از حمله عصبی,
بایگانی
پیوندها
پیوندهای روزانه
آمار بازدید
آنلاین : 0
بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته گذشته : 2
بازدید ماه گذشته : 5
بازدید سال گذشته : 73
کل بازدید : 973